Qui som?

El Roger Pérez és especialista en tècnica vocal. Professor certificat per l'Institute for Vocal Advancement.

L'Institute for Vocal Advancement (IVA) és una organització mundial de professors de veu dedicada a la recerca i la pedagogia vocal que ha estat àmpliament reconeguda com una de les més exitoses en el treball de la tècnica vocal arreu del món. Estrelles com Michael Jackson, Celine Dion o Beyoncé, així com un centenar de guanyadors de premis Grammy han contractat els serveis de professors IVA per entrenar la seva veu i mantenir-se així en el més alt nivell.

El Roger Pérez es converteix en el tercer professor acreditat per IVA a Catalunya. Com a professor IVA, està en contínua formació a través de seminaris, congressos i classes amb Master Teachers i ha de superar anualment exàmens per mantenir la seva certificació.

La seva forta inquietud per la música i el cant des de ben petit i l'experiència de 5 anys treballant a ensenyament el fan un professor proper i implicat, que es dedica plenament als seus alumnes per tal que millorin dia rere dia.

Quan no està fent classes individuals o grupals, el trobareu als escenaris, dirigint o actuant en obres de teatre musical, el gènere que més li agrada.